Compromesos amb el teu benestar

aba Salvaescales

Els nostres clients són el nostre valor afegit.

T’AJUDEM A MOURE’T SENSE BARRERES AMB LA MILLOR SOLUCIÓ ADAPTADA A TU.

15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Com el seu nom indica, (accessibilitat de les barreres arquitectòniques) ABA salvaescales és una empresa catalana compromesa amb els grups de persones dependents, gent gran i/o amb mobilitat reduïda (PMR) i ens hem establert per poder donar-li un accés fàcil i digne a la seva llar, negoci o qualsevol dependència que ho necessiti.

Amb més de 15 anys d’experiència en la fabricació i comercialització d’elevadors i ascensors per a persones amb mobilitat reduïda, ABA Salvaescales destaca per la seva àmplia gamma de productes dedicats a satisfer les necessitats del client final al millor preu, amb la màxima qualitat i amb unes opcions de pagament que li permetran escollir el pressupost que millor se li adapti, sense necessitat de privar-se de la qualitat de vida que vostè es mereix.

Estem certificats i avalats pels millors fabricants en el mercat de l’accessibilitat per donar un suport fiable i de qualitat superior als nostres clients, oferint servei tècnic, instal·lació, venda i manteniment a tot Catalunya.

Els nostres productes estan destinats a diferents tipus de clients, tals com: usuaris privats, ortopèdies, comunitats de veïns, constructors, arquitectes, administradors de finques, Administració Pública, empreses d’accessibilitat, ascensoristes…

Èxit: el que veus

Treball: el que no veus

Objectius

El nostre objectiu, és fidelitzar als nostres clients mitjançant un tracte proper i detallat de les necessitats requerides, incloent-hi un complet seguiment del procés d’instal·lació i execució de les feines, per garantir la seva total satisfacció.

Full-Service Solution

Cadires

La solució més econòmica i menys invasiva que millor s’adapta a les escales. Ideal per a usuaris que poden caminar o aguantar-se d’empeus.

Plataformes

El producte que salva barreres arquitectòniques per als usuaris que necessiten moure’s en cadira de rodes.

Ascensors

El producte més complet ja que és per a qualsevol tipus d’usuari i compleix amb la normativa d’accessibilitat. Pot ser utilitzat per usuaris de cadires de rodes i acompanyants.

TENIM LA SOLUCIÓ PERFECTA

No tingui més problemes d’accessibilitat

El nostre equip comercial desenvoluparà un pressupost adequat a les seves necessitats

FINANÇAMENT GRATUÏT A PARTICULARS FINS A 12 MESOS SENSE INTERESSOS

(Aquesta promoció està subjecta a l’acceptació per part de l’entitat financera)